اتاق گفتگو
دسته بندی موضوعی
● تمام گفتگوها  ● کنکور کارشناسی طراحی صنعتی
● کنکور کارشناسی ارشد طراحی صنعتی ● المپیاد طراحی صنعتی
● اخبار فوری ● دانشگاه های ایران
● دانشگاه های جهان ● لینک ها و مطالب جالب
● پیشنهاد، انتقاد، مسائل مربوط به سایت ● گپ دوستانه و شخصی
● درخواست کمک و نیازمندی ها ● بدون دسته بندی
برای مشارکت در گفتگوها وارد شوید / ثبت نام کنید
   می پسندم 0
نمی پسندم 0
سلام به همه عزیزانم
یه سوال داشتم اونم اینه که اسم رشته من (نقشه کشی عمومی-نقشه کشی وطراحی صنعتی) بعد من موندم اسم رشته من طراحی صنعتی یا نقشه کشی صنعتی و یا نقشه کشی عمومی کدومه
اگه کسی اطلاع داره خواهشن خبر بده یه دانشگاه از نگرانی در بیاره
با تشکر
علیرضا هدایتی:
21:40   |   1390/10/27  
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون اقایmehdi_ideas
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
[بی نام] :
05:03   |   1390/10/27  
سلام به دوستان عزیز!
اگه بخوام سوال خانم محدثه بندار رو پاسخ داده باشم، واقعیت اینه که این مسائلی که شما اشاره کردید، توی دل خیلی از واحدها و منابعیه که توی این رشته (نقشه کشی صنعتی) تدریس می شه و به طور مشخص نمی شه به درس و سرفصل خاصی اشاره کرد!
ولی مثلا در بحث مربوط به ساخت یک محصول، درسی به اسم علم مواد و روش های ساخت توی رشته نقشه کشی هست که در اون میزان مقاومت مواد مختلف هم به صورت ساختاری و هم محاسباتی تدریس می شه و به دانشجوها دید مناسبی نسبت به ساخت یک محصول از مواد مختلف با در نظر گرفتن میزان تنش ها و عوامل مختلفی که محصول در محیط های مختلف با اون روبروئه، می ده!
یا مثلا در بحث صنعت، واحدهای کارگاهی زیادی که توی این رشته وجود داره بچه ها رو هم از نظر عملی و هم از نظر تئوری با صنعت و واقعیت هایی که توی اون وجود داره آشنا می کنه!
خیلی فرقه بین کسی که صنعت رو از کنار گود بررسی می کنه و کسی که لباس به تن می کنه و خودش تا حد ممکن و از نزدیک این قضیه رو لمس می کنه و از تجربیات اساتید و کسانی که به صورت عملی با اون دست و پنجه نرم کردن استفاده می کنه!
به نظر من واحدهای کارگاهی رشته «طراحی صنعتی» نسبت به نقشه کشی صنعتی خیلی خیلی کمتره و مثلا در دانشگاهی مثل دانشگاه تهران، متاسفانه به یک سوله که فقط تعدادی میز کارگاهی و چند تا دستگاه ساده در اون وجود داره، کارگاه می گن! در صورتی که از کمترین امکانات یک کارگاه کوچک هم برخوردار نیست!
و در جواب خانم افضلی چراکه نه! چه اشکالی داره که نرم افزارهایی که در آینده توی رشته تحصیلی که بهش علاقه دارین و قصد ادامه تحصیل در اون رشته رو دارین، زودتر و به صورت آزاد فرابگیرین تا زمانی که به اونا احتیاج پیدا کردین بدون اینکه بخواین منتظر بمونین که به عنوان واحد دانشگاهی اونا رو ارائه بدن، خیلی راحت کارهاتون رو با اونا راه بندازین!
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
محدثه بندار:
06:51   |   1390/10/27  
خیلی ممنونم آقای medi_ideas
mer300000000....
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
الهام افضلی:
10:45   |   1390/10/27  
ممنونم اقای ideas
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0

راه های ارتباطی:
اینستاگرام | کانال تلگرام | فیس بوک | تماس با ما