اتاق گفتگو
دسته بندی موضوعی
● تمام گفتگوها  ● کنکور کارشناسی طراحی صنعتی
● کنکور کارشناسی ارشد طراحی صنعتی ● المپیاد طراحی صنعتی
● اخبار فوری ● دانشگاه های ایران
● دانشگاه های جهان ● لینک ها و مطالب جالب
● پیشنهاد، انتقاد، مسائل مربوط به سایت ● گپ دوستانه و شخصی
● درخواست کمک و نیازمندی ها ● بدون دسته بندی
برای مشارکت در گفتگوها وارد شوید / ثبت نام کنید
   می پسندم 0
نمی پسندم 0
سلام برو بچ
من به پیشنهاد آقای حکیمی عمل کردم و چندتا از کارهای 2-3 ماه پیشم رو گذاشتم توی Profilم، اگر ممکنه، نقد کنید، شاید کارهام بهتر بشه.
دارم روی خطوط خط خطیم کار می کنم. (البته حال چندین شیت خط صاف کشیدن رو ندارم، چند بار امتحان کردم، باز روی فرم ها چند بار خط می کشم که فرم بهتری در بیارم و نتیجه خط خطی از آب در می آد.) سعی می کنم هر بار که طرح خاصی می زنم روی منحنی های همون طرح یکم کار کنم.
من می خوام طراح محصول بشم، ایده های زیادی توی ذهنم می سازم و از نظر فنی هم می تونم جنبه های مختلف مواد و روش های ساخت (بیشتر در مورد فلزات، به خاطر کارم)، هزینه ها و نحوه تولید رو هنگام طراحی تا حدودی مجسم کنم.
اگر می شه کمکم کنید که بیشتر یاد بگیرم.
ممنون
اردشیر حکیمی:
   |   1389/5/31  
به نظر من ایده های شما خیلی خوب و کاربردیه و طراحی تون هم از طراحی خیلی از بچه هایی که ط ص خوندن بهتره.
فاصله بین کلیدها باید حداقل 4 میلی متر باشه (دلیل اینکه توی خیلی از محصولات رعایت نمیشه اینه که بعضی وقتها ارگونومی فدای زیبایی میشه چون زیبایی بیشتر از ارگونومی روی فروش تأثیر داره).فرم ریموت کنترل باید با فرم محصول اصلی متجانس باشه یعنی بدون دیدن محصول اصلی نمیشه گفت که طراحی ریموت خوبه یا بده. این قضیه به بحث برند و طراحی سیستماتیک مربوطه.
برای طراحی محصول، پرسپکتیو ایزومتریک خیلی خوب جواب می ده. یک راه مناسب و میانبر برای تمرین طراحی که کمتر توی رشته ط ص متداوله اینه که از روی تصویر یک محصول بر روی میز نور، به تعداد زیاد "کپی" کنید و آنالیز خطی انجام بدید تا طرح توی ذهنتون بشینه (مثلا یک گوشی موبایل). بعد از روی یک محصول دیگه در سبک مشخص (مثلا یک شمعدان آرت نوو) همین تمرین "کپی" انجام بشه. و در نهایت اون محصول اول تحت سبک جدید توسط شما "طراحی" بشه (مثلا یک گوشی موبایل به سبک آرت نوو که میشه رترو).
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
صالح برادران امینی:
   |   1389/5/31  
ممنونم آقای حکیمی
من این طرح هارو قبل از کلاس قبل کنکور ارشد با شما کشیدم.
چیزی که اونجا هم اشاره کردید در مورد رنگ و فرم محصول (که در اون مثال رنگ سبز و قهوه ای و رنگ های گرم برای دستگاه چای ساز بود و اینجا در مورد طراحی ریموت) برام جالب بود. هرچند خونده بودمش اما کاربردش رو در طراحی حس نکرده بودم.
هفته ی بعد باز هم کارهای جدیدترمو می ذارم اینجا و باز نظرتونو می پرسم.
ممنون.
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0

راه های ارتباطی:
اینستاگرام | کانال تلگرام | فیس بوک | تماس با ما