اتاق گفتگو
دسته بندی موضوعی
● تمام گفتگوها  ● کنکور کارشناسی طراحی صنعتی
● کنکور کارشناسی ارشد طراحی صنعتی ● المپیاد طراحی صنعتی
● اخبار فوری ● دانشگاه های ایران
● دانشگاه های جهان ● لینک ها و مطالب جالب
● پیشنهاد، انتقاد، مسائل مربوط به سایت ● گپ دوستانه و شخصی
● درخواست کمک و نیازمندی ها ● بدون دسته بندی
برای مشارکت در گفتگوها وارد شوید / ثبت نام کنید
   می پسندم 0
نمی پسندم 0
سلام
راجع انواع روشهای RP اطلاعات تخصصی و کامل و معتبر میخواستم
از کجا میشه پیدا کرد؟کتابی میشناسید؟
اردشیر حکیمی:
09:20   |   1390/1/2  
اینا هم به فارسی هست اگه به دردتون می خوره:
●روش Electron beam melting:EBM از این روش برای تهیه قطعات فلزی یکپارچه و متراکم از طریق ایجاد لایه های متوالی از پودر فلزاتی نظیر آلیاژهای تیتانیوم و ذوب و ادغام لایه ها توسط پرتو الکترونی در خلاء استفاده می شود. قابل اعتماد بودن خواص مکانیکی قطعه حاصله از ویژگی های قابل توجه این شیوه است.
●روش Fused deposition modeling:FDM در این روش از موادی نظیر پلاستیک های گرمانرم برای تولید قطعه استفاده می شود. ماده اولیه گرم شده و مطابق با مختصات تعریف شده نمونه مورد نظر، از طریق یک نازل بر سطح کار اکسترود می شود و پس از سرد شدن تثبیت می گردد. قطعات تولید شده با این شیوه از استحکام لازم جهت تست های عملکردی برخوردارند لیکن معمولا نیاز به پرداخت سطحی دارند.
●روش Laminated object manufacturing:LOM حجم سه بعدی در این شیوه از طریق قرار گیری طبقات متوالی لایه های برش خورده و چسباندن آنها بر روی یکدیگر انجام می شود. امکان ساخت نمونه های بزرگ، نیاز به پرداخت کاری سطحی محصول نهایی، دقت ابعادی پایین، هزینه اندک تولید و امکان استفاده از مواد مختلفی چون لایه های کاغذ، پلاستیک و فلز در این شیوه فراهم است.
●روش Stereo lithography:SLA ماده اولیه مورد استفاده در این شیوه، رزین فوتو پلیمر2 حساس به اشعه لیزر فرا بنفش است. لایه های ایجاد شده با این شیوه از طریق تابش متقاطع اشعه فرا بنفش و ایجاد الگوی مورد نظر بر سطح رزین، تثبیت و سخت شده و به سطح زیرین اضافه می شوند. سپس لایه جدیدی از رزین بر سطح کار افزوده گردیده و مجددا عملیات تثبیت براساس الگو توسط لیزر فرا بنفش انجام می شود. قطعه نهایی پس از زدودن رزین های اضافی مجددا تحت تابش اشعه فرا بنفش به صورت کلی قرار می گیرد. امکان ساخت نمونه های عملکردی و نیز محصولات نهایی به تعداد محدود با این شیوه میسر می باشد.
●روش Selective laser sintering:SLS در این روش از تابش اشعه لیزر جهت امتزاج انتخابی ذرات پودر طیف گسترده ای از مواد مانند پلاستیک، شیشه، سرامیک یا فلز و دستیابی به حجم مورد نظر از طریق شکل دهی لایه های متوالی آن استفاده می شود. ساخت نمونه های عملکردی، قطعات بسیار پیچیده و نیز محصولات نهایی به تعداد محدود با این شیوه امکان پذیر است.
●روش3D printing:3DP در این شیوه، به صورت متوالی لایه هایی از ماده اولیه نظیر گچ ویژه، نشاسته ذرت و رزین به شکل پودر بر سطح افقی پایه نشانده شده و نهایتا فرم سه بعدی ایجاد می گردد. اگرچه تهیه قطعات با این شیوه به سرعت و به صورت کاملا رنگی قابل انجام است و امکان استفاده از طیف وسیعی از مواد حتی مواد نسوز جهت ریخته گری فلزات وجود دارد ولی محصول نهایی از دقت ابعادی بالایی برخوردار نبوده و در برخی موارد نیاز به پرداخت کاری دارد (کلیات ط ص،7و196).
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
علی شیخ پور قاسمی نیا:
12:55   |   1390/1/3  
آقای حکیمی؛ آقای حکیمی!
با اجازه توضیحات ارزشمند شما رو به مطلب ارسال شده در مورد نمونه سازی سریع اضافه کردم:
http://www.newdesign.ir/search.asp?id=45&rnd=6683
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
اعظم نعمتی:
07:40   |   1390/1/3  
ممنونم
+توضیحات آقای حکیمی در کتاب کلیات طراحی صنعتی!
تشکر از همه شما طراحان ارجمند
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
اردشیر حکیمی:
10:14   |   1390/1/3  
آقای شیخ پور... آقای شیخ پور... صدای شما را از طبقه پایین شنیدم، لطفا به طبقه بالا بیایید!
خواهش می کنم علی جان، شرمنده می کنی؛ نه ارزشمنده و نه قابل دار.
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0

راه های ارتباطی:
اینستاگرام | کانال تلگرام | فیس بوک | تماس با ما