صفحه اصلی در باره سايت مديران سايت تماس با ما About us

 
نام کاربری

رمز عبور

 
ثبت نام | فراموشی رمز عبور


طراحی صنعتی ایرانی

 
آموزش راینو
تاریخ ارسال:  1388/8/29
تعداد بازديد : 868
دسته بندی: اخبار طراحی مسابقات طراحی
ارسال کننده: R_Merrikhpour (روح الله مریخ پور)
Share on Facebook


مسابقه طراحی لیوان Lattea

مسابقه طراحی لیوان با عنوان Lattea Design contest توسط شرکت Lattea که تولید کننده دستگاه های میکس و تولید انواع نوشیدنی ها می باشد برگزار می شود.

Latteaاین مسابقه در دو بخش برگزار می شود. بخش اول، Freely Created Design که طراحی آزاد و خلاقانه لیوان می باشد و بخش دوم طراحی گرافیک روی لیوان است که شرکت کنندگان در محیط سایت مسابقه به صورت Configurated Design با استفاده از فرم ها و موتیف های موجود، طراحی می کنند.

همچنین جوایزی نیز به کسانی که در سایت مسابقه در رأی دادن، نظر دادن و ارائه طرح، بیشترین فعالیت را داشته باشند، اهدا می شود. فعال ترین عضو سایت، با کسب امتیازات مختلف از فعالیت افراد می شود.

برای شرکت در مسابقه، ابتدا باید در سایت مسابقه ثبت نام کنید، سپس اطلاعات مورد نیاز، لوگوها و تصاویر مورد نیاز خود را دانلود کرده، کارهای خود را طراخی و بعد در سایت Submit کنید.

مهلت ارسال آثار تا 21 ام دسامبر 2009 است.

جوایز این مسابقه به ترتیب عبارتست از:

2000 یورو به نفر اول
1000 یورو به نفر دوم
و 500 یورو به نفر سوم
و یک دستگاه نوشیدنی ساز مخصوص Lattea به فعال ترین عضو سایت.

برای اطلاعات بیشتر، ثبت نام در سایت و ارسال آثار خود به آدرس زیر مراجعه فرمایید. http://www.lattea-design-contest.com

تهیه شده در: http://www.newdesign.ir/search.asp?id=584&rnd=7342

نظرات بازديدکنندگان (3) .

لينک مطلب:
گزارش اشکال يا عدم رعايت کپی رايت


RSS | کپی برداری از مطالب اين سايت با ذکر آدرس سايت و لينک مطالب آزاد است - Copyright ©2010 www.NewDesign.ir